Staunvej 89, 9240 Nibe simon@sbgentreprise.dk Mobil: +45 2371 6005​ Tlf: +45 9835 1123

SBG Entreprise

Betonarbejder

Betonarbejde i høj kvalitet med fokus på bæredygtighed

Hos SBG Entreprise & Kloak ApS i Nibe har vi har stor erfaring med betonbyggeri og har den nødvendige ekspertise til at gennemføre projekterne med succes. Betonbyggeri er en populær metode hos os, da det giver mulighed for at skabe holdbare og pålidelige konstruktioner, samtidig med at det giver mulighed for at skræddersy designet til specifikke krav.

In situ støbning

Vi udfører alle former for in situ støbning. Vi har specialiseret os i forskallingsarbejder og komplekse støbeopgaver f.eks. in situ støbte facader, skillevægge, støttemurer, affaldsgrave osv. Når det gælder in situ støbning, er vi ikke bange for nye udfordringer. Vi finder som regel altid en løsning, hvor der er balance imellem det ønskede slutresultat og økonomi.

Fundamenter

Vi udfører alle former for fundamenter. Vi udfører randfundamenter i jord render eller forskalling. Komplekse fundaments konstruktioner med håndbundet armering til f.eks. etagebyggeri, vindmøller eller lignede er en af vores spidskompetencer.

Terrændæk

Vi udfører alle former for terrændæk til boliger, Industrigulvekonstruktioner og kældergulvekonstruktioner. Vi udfører terrændæk på polystyren eller stabilt og velkomprimeret bærelag. Komplekseindustrigulve med afløbsrender, faldopbygning og glittet overflade er en af vores spidskompetencer

Støttemure

Vi udfører alle former for støbte støttemure. Hvis terrænet og bygningen kræver det støber vi gerne støttemure på specialmål som er tilpasset bygherrens ønske. Vi leverer også præfabrikerede løsninger i form af elementer som vi selv støber eller finder standard løsninger fra vores leverandører.

Støbt belægning

Vi udfører alle former for støbte belægninger til terrasser, indkørsler, parker m.m. Vi kommer gerne med gode ideer f.eks. Cortenstål kanter, Støbte blomsterkummer, kostede beton overflader, betonkunst, beton bassiner osv.

Tanke

Vi udfører alle former for støbte tanke f.eks. vandtanke, gylletanke, siloanlæg, fiskeopdræt osv.

Kontakt os

Kontakt os for at få
et tilbud