Ring til os på telefon: 9835 1123 / 2371 6005

Skriv til os på e-mail:​ simon@sbgentreprise.dk

​VI UDFØRER ALT INDEN FOR MURER, TØMRER, JORD- OG KLOAKARBEJDE​​

construction-excavator-red Private og erhverv

construction-excavator-red Speciale i landbrugsbyggeri

construction-excavator-red Top kvalitet

Kloakmester laver dine kloakker, afløb og udskillere

SBG Entreprise & Kloak ApS er den lokale kloakmester i Nibe, og vi laver kloakarbejde, separatkloakering samt olie- og fedtudskillere i Støvring, Aalborg og omegn. Vi har tilknyttet en autoriseret kloakmester, således vi kan lave alt i forbindelse med kloakker, afløb og udskillere.

Vi udfører alt fra installationer til småreparationer​

Vi laver alle former for kloakarbejde ved anlæg og byggeri. Det kan være nye afløbsinstallationer eller en udvidelse af det nuværende kloaksystem. Vi laver også forbedringer såsom separatkloakering, omfangsdræn og nedsivningsanlæg. Derudover kan vi som autoriseret kloakmester tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Nogle kommuner kan kræve, at der skal etableres separatkloakering af regn og spildevand af en autoriseret kloakmester. Det er blandt andet relevant ved nye indkørsler, renovering af haver og etablering af terrasser. Vi laver også kloakering for industri, ligesom vi laver dimensionering og installering af olie- og fedtudskillere for henholdsvis auto- og restaurationsbranchen.

Vi benytter TV-inspektion for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet. Vi bruger også TV-inspektion, hvis der er usikkerhed om, hvad der er galt, men også for at finde det præcise sted. Dermed undgår vi omfattende gravearbejde, og i visse tilfælde kan vi helt undgå gravearbejde. Som kloakmester løser vi naturligvis også lave mindre opgaver såsom rensning af kloakanlæg.

KONTAKT DIN LOKALE KLOAKMESTER FOR AT FÅ ET TILBUD

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 98 35 11 23 / 23 71 60 05, eller du kan sende en e-mail til os på simon@sbgentreprise.dk for yderligere information.

Firmaoplysninger

​Sbg Entreprise Og Kloak ApS

​CVR: 30826590

Kontaktinformation

Adresse: Staunvej 89, 9240 Nibe

Telefon: 9835 1123 / 2371 6005

E-mail: simon@sbgentreprise.dk

Vi tilbyder​

Om opgaven er stor eller lille, tilbyder vi et godt håndværk i top kvalitet udført af vores kompetente håndværkere

Murerarbejde​

Tømrerarbejde

Jordarbejde

Kloakering