Staunvej 89, 9240 Nibe simon@sbgentreprise.dk Mobil: +45 2371 6005​ Tlf: +45 9835 1123

SBG Entreprise

Kloak

Murer til renovering, nybyggeri og landbrugsbyggeri

Hos SBG Entreprise & Kloak ApS i Nibe tilbyder vi alt inden for staldbyggeri og andet landbrugsbyggeri i Støvring, Aalborg og resten af Danmark. Vi har store kompetencer med staldbyggeri og landbrugsbyggeri i forbindelse med både konventionelt og økologisk landbrug og husdyrbrug.

Facaderenovering

Facaderenovering er vores store ekspertise. Med os som samarbejdspartner får du en grundig vurdering af alle lagene i husets facade.

En facaderenovering kan være et stort projekt, men det er umagen værd. Ikke alene er det en fryd for øjet, det giver også dit hus nyt liv.​

Alle facader og bygningsdele vil med tiden komme til at se gamle og nedslidte ud, hvis de ikke bliver vedligeholdt. De produkter, vi arbejder med, sikrer facaden længst mulig levetid.

Sbg Entreprise Og Kloak ApS løser alle typer opgaver, små som store. Vi udarbejder med glæde et tilbud på jeres facade. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre.​​​

Vi har kendskab til branchen

Vi laver endvidere staldbyggeri til kvæg og svin. Vi tilbyder naturligvis også landbrugsbyggeri til almindeligt landbrug. Alt vores byggeri lever naturligvis op til de høje krav til rengøring, hygiejne og indretning, og vi har kendskab til alle krav til branchen.

Vi er stolte af vores betongulve

Vi har store kompetencer med alle former for landbrugsbyggeri, og det gælder også renovering og anden vedligeholdelse. Vi tilbyder blandt andet gulvrenovering, hvor vi kan udskifte og renovere betongulve. Vi er især stolte af vores betongulve, som vi støber under tag. Dermed kan vi støbe i alt slags vejr, og vi undgår hurtig udtørring. Samtidig forhindrer vi svindrevner i gulvet.

Vi er eksperter i

Vores projekter med kloak

Kontakt os

Kontakt din lokale kloakmester
for at få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en autoriseret kloakmester. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 98 35 11 23 / 23 71 60 05, eller du kan sende en e-mail til os på simon@sbgentreprise.dk for yderligere information.