Ring til os på telefon: 9835 1123 / 2371 6005

Skriv til os på e-mail:​ simon@sbgentreprise.dk

​VI UDFØRER ALT INDEN FOR MURER, TØMRER, JORD- OG KLOAKARBEJDE​​

construction-excavator-red Private og erhverv

construction-excavator-red Speciale i landbrugsbyggeri

construction-excavator-red Top kvalitet

Staldbyggeri og andet landbrugsbyggeri udføres​

Hos SBG Entreprise & Kloak ApS i Nibe tilbyder vi alt inden for staldbyggeri og andet landbrugsbyggeri i Støvring, Aalborg og resten af Danmark. Vi har store kompetencer med staldbyggeri og landbrugsbyggeri i forbindelse med både konventionelt og økologisk landbrug og husdyrbrug.

Landbrugsbyggeri til konventionelle og økologiske husdyr​

Vores speciale inden for staldbyggeri er især fjerkræ, idet vi har opført mange stalde i forbindelse med blandt andet konsumæg, skrabeæg og rugeæg. Det kan også være til slagtekyllinger, og det kan være enten konventionelle eller økologiske høns.

Vi laver endvidere staldbyggeri til kvæg og svin. Vi tilbyder naturligvis også landbrugsbyggeri til almindeligt landbrug. Alt vores byggeri lever naturligvis op til de høje krav til rengøring, hygiejne og indretning, og vi har kendskab til alle krav til branchen.​

Vi har store kompetencer med alle former for landbrugsbyggeri, og det gælder også renovering og anden vedligeholdelse. Vi tilbyder blandt andet gulvrenovering, hvor vi kan udskifte og renovere betongulve. Vi er især stolte af vores betongulve, som vi støber under tag. Dermed kan vi støbe i alt slags vejr, og vi undgår hurtig udtørring. Samtidig forhindrer vi svindrevner i gulvet.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ STALDBYGGERI

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på staldbyggeri eller andet landbrugsbyggeri. Vi rådgiver og vejleder gerne, ligesom vi også gerne tage en dybdegående drøftelse af dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon 98 35 11 23 / 23 71 60 05 for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde, eller du kan sende en e-mail til os på simon@sbgentreprise.dk.​

Firmaoplysninger

​Sbg Entreprise Og Kloak ApS

​CVR: 30826590

Kontaktinformation

Adresse: Staunvej 89, 9240 Nibe

Telefon: 9835 1123 / 2371 6005

E-mail: simon@sbgentreprise.dk

Vi tilbyder​

Om opgaven er stor eller lille, tilbyder vi et godt håndværk i top kvalitet udført af vores kompetente håndværkere

Murerarbejde​

Tømrerarbejde

Jordarbejde

Kloakering