Staunvej 89, 9240 Nibe simon@sbgentreprise.dk Mobil: +45 2371 6005​ Tlf: +45 9835 1123

SBG Entreprise

Stålhal

Stålhal til landbrug, husdyrbrug og industri

​Hos SBG Entreprise & Kloak ApS i Nibe opfører vi gerne din nye stålhal. Vi varetager også gerne hele entreprisen med alt fra kloakering og fundament til stålvægge og tag i områderne omkring Støvring, Aalborg og resten af Danmark. En stålhal er velegnet i forbindelse med blandt andet landbrug, husdyrbrug og industri, men det kan også være en lagerbygning til alle formål.

Varetager hele entreprisen ved byggeri af stålhal

Vi kan opføre en stålhal i enhver størrelse og til alle formål, og det kan ske i forbindelse med landbrugsbyggeri og alle andre former for erhvervsbyggeri. Vi står for alle opgaver såsom gravearbejde, kloakarbejde og støbearbejde. Når vi har støbt fundamentet, murer vi op og lægger spær og tag, hvorpå vi beklæder hallen med stålplader.

Vi tilpasser stålhallen til dit formål

Vi står med andre ord for hele totalentreprisen, når vi skal bygge din stålhal, og vi kan tilpasse ståhallen til en lang række formål inden for landbrug, husdyrbrug og industri. Stålhaller kan benyttes til alle erhverv, og hallerne kan også benyttes som lager, garage og værksted. Hallen kan naturligvis også bygges uden ydervægge.

Projekter

Vores projekter med stålhal

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud
på dit halbyggeri

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for en stålhal. Vi giver naturligvis råd og vejledning i forbindelse med drøftelsen af dine ønsker og behov. Du kan ringe på telefon 98 35 11 23 / 23 71 60 05 for at aftale et møde, men du kan også skrive til os på e-mail simon@sbgentreprise.dk.